09 October 2009

Rakan Muda Pencetus Revolusi Baru Kepimpinan!!!!


Baru-baru ini satu pasukan khas yang diketuai oleh saudara Presiden(syahrul), Tim. Presiden 1(Rafi) , Pengerusi Rakan Cinta Alam(Shahril) , turut serta beberapa orang barisan kepimpinan SRM-UNISEL telah mengadakan lawatan kajian khas program, untuk membuat tinjauan rambang mengenai program yang bakal dianjurkan.

Kami tiba di Kelab Kapal Layar DiRaja Selangor, pelabuhan Klang pada pukul 11 pagi dan disambut oleh cik Sarah iaitu wakil dari syarikat perkapalan Halim Mazmin dan bersama beberapa orang petugas lain, seterusnya kami dibawa menaiki bot laju untuk menuju ke tempat dimana kapal Puteri Mahsuri berlabuh, kira-kira setengah jam perjalanan kami tiba di kapal tersebut dan seterusnya kami di sambut oleh Pegawai Navigasi Kapal yang berasal dari India.


Kajian di menerusi beberapa faktor 1) Kebenaran menggunakan peralatan kapal, 2) Diameter Kapal, 3) struktur badan kapal dan beberapa hal lain. Setelah selesai segalanya kami bertolak pulang ke kampus Bestari Jaya pada pukul 5 petang1 comments:

an.nabihan on October 12, 2009 at 12:56 AM said...

Alhmadulillah!! semangat SRM UNISEL!!

Post a Comment

 

All About Sekretariat Rakan Muda Unisel

My photo
To gather all SRM UNiSEL members and give out latest Rakan Muda and SRM UNiSEL's activity. This could be a platform for group members to get to know each other and maybe plan for something better together in here.

mal tag

Lagu Rakan Muda

AdminSyahrul Hisham Bin Abdul Azim (Presshark)
No Tel : 019-2483171

Nur Nabihan Binti Hazahlan (An.Nabihan)
nabihan.an@gmail.com

Email SRM UNISEL
srmunisel2u@gmail.com

Pengumuman Penting !!!
yang ingin buat sebarang pengumuman sila rujuk admin


Members

srmunisel2u Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon Sponsored by Blogger Templates