28 February 2009

Program Kepimpinan - Hari II

Peserta dikejutkan bangun untuk aktiviti Operasi Burung Hantu seawal 2 pagi. aktiviti ini bertujuan untuk menguji keberanian dan peka pada arahan.


Latihan Dalam Kumpulan: Si Buta yg DipimpinMalam Persembahan

Malam Muhasabah Diri

1 comments:

SRM on October 24, 2009 at 1:15 PM said...

RAFI - masa malam Operasi Burung Hantu(OBH) ada satu peristiwa yang amat mencuit hati... aku tak nampak... tapi ianya kisah benar... bukan daripada peserta, tapi daripada fasi sendiri.... sedang asyik kenakan budak, ada yang menangis ketakutan, marah2, sambil baca Al-fatihah berulang kali dan ada juga yang tidur... tetiba terdengar jeritan kuat dari fasi perempuan seolah2 ternampak sesuatu yang amat menakutkan... ketika aku bergegas pergi untuk mengetahui apa yang berlaku, keadaan kelam-kabut semakin reda... apabila ditanya... rupa2nya saudara BOB telah terjatuh... tetapi ini bukan jatuh biasa... anda bayangkanlah seseorang yang berbadan besar yang saiznya 3kaliganda daripada aku berada di dalam longkang... aku x faham macam mana dia boleh duduk kat dalam tue... tapi yang aku respect, dia boleh bangun sendiri... cara dia bangun lebih senang daripada dia bangun tidur... sejak dari itu aku mula rapat dengan BOB... selamat berkawan Bro...

Post a Comment

 

All About Sekretariat Rakan Muda Unisel

My photo
To gather all SRM UNiSEL members and give out latest Rakan Muda and SRM UNiSEL's activity. This could be a platform for group members to get to know each other and maybe plan for something better together in here.

mal tag

Lagu Rakan Muda

AdminSyahrul Hisham Bin Abdul Azim (Presshark)
No Tel : 019-2483171

Nur Nabihan Binti Hazahlan (An.Nabihan)
nabihan.an@gmail.com

Email SRM UNISEL
srmunisel2u@gmail.com

Pengumuman Penting !!!
yang ingin buat sebarang pengumuman sila rujuk admin


Members

srmunisel2u Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon Sponsored by Blogger Templates